Vlucht

Ik heb mijn eerste paar dagen Japan erop zitten, en ben momenteel nog aan het bijkomen van de jetlag. Ik heb een goede vlucht gehad, de vlucht duurde ongeveer 11 uur en ik kwam om 9:30 lokale tijd aan.

Avond eten, bestaande uit aardappel puree, gehakt ballen, rodekool, sla en een broodje.
Ontbijt, met onder andere wat fruit, ei, cereals en natuurlijk koffie.

Het eten aan boord was goed te doen! We kregen rond 16:30 avond eten en zo’n twee uur voor landen nog een ontbijt.


Tijdens de vlucht heb ik veel films gekeken en veel naar de live cockpit view gekeken. Hier kon je de snelheid, hoogte, locatie en oriëntatie van het vliegtuig zien.


Na het landen kreeg ik mijn resident card, en stond ik eigenlijk zo buiten. Daarna ben ik door Tokyo gereisd om uiteindelijk in Mizonokuchi bij mijn appartement te komen. Het reizen was goed te doen. Ik had gelukkig al een IC card (OV kaart) gekregen, waarmee ik direct de trein op kon!

Mizonokuchi station
Mijn kamer toen ik aankwam.

Mijn kamer is in een sharehouse ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station. De badkamer, keuken en woonkamer zijn gedeeld met andere mensen. Ik heb een eigen bureau, bed, kledingkast en koelkast in mijn eigen kamer staan. Toen ik aankwam moest ik nog wel een kussen en dekbed kopen, dat heb ik gedaan in een Don Quijote (grote winkel dat heel veel verkoopt) dichtbij samen met een andere bewoner.

6 Comments on Vlucht

  1. Nou, dat is een goed begin Thom! 👍 Nu de boel verder verkennen, we zijn erg benieuwd naar de beelden uit Tokyo. 🇯🇵

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *